FGP – FrisbeeGolf Petäjävesi ry seuran synty

Idea oman seuran perustamisesta lähti liikkeelle jo kesällä 2014. Silloin mietimme yhdessä allekirjoittaneen ja Tomin (pj) kanssa, miten saisimme vietyä eteenpäin seuran perustamista, jotta voisimme tehdä asioita oman seuran nimissä.

Kyselimme asiaa myös paikallisesti kavereiden kesken, löytyisikö kiinnostusta seuran toimintaan osallistumiseen. Innostuneita löytyi sen verran, että päätimme laittaa seurahakemuksen vireille. Perustajajäseniä seuralla on kuusi (6). Perustajajäseniä ovat Tomi Rahikainen (pj), Markku Kivelä (sihteeri), Marko Alapiha (vara pj), Marko Liimatainen, Jari Mäkinen (hallituksen jäsen) ja Jonne Ylennysmäki (hallituksen jäsen).

FGP – FrisbeeGolf Petäjävesi ry on perustettu Petäjävedellä helmikuun 11. päivänä 2015. Seuran tavoitteena on saada ihmisiä liikkeelle lajin pariin. Tavoitteena on myös antaa neuvoja sekä koulutusta nuorille ja kaikenikäisille naisille sekä miehille, jotta lajin harrastamisen kynnys olisi vieläkin matalampi. Meillä Petäjävedellä on loistava ilmainen Frisbeegolf -rata Kettulanvuoren maastossa, joka kunnan suosiollisella avulla saatiin talkoilla laajennettua 9 –väyläisestä radasta täydeksi 18 –väyläiseksi. Väylät eivät ole kovin pitkiä, mutta kohtuullisen monipuolisia ja kapeahkoja metsäväyliä, joten haasteita riittää. Kettulanvuoren maasto sopii erinomaisesti frisbeegolfin harrastamiseen sen maaston vaihtelevuuden takia, lisäksi rata sijaitsee lähellä kunnan keskustaa.

Radan kehittäminen, mukaan lukien korien parantaminen ja opasteiden viimeistely tulevaksi kesäksi, on oikeastaan tärkein asia tällä hetkellä, koska kausi on jo alkamassa hiihtokelien vähitellen lähestyessä loppuaan. Viimekesäisten kommenttien perusteella radasta on tykätty ja pidetty sitä onnistuneena, kiitos siitä kuuluu kunnalle ja talkooväelle.

Seuralla on myös internetsivut, joita yhteistyössä teimme hallituksen kommentoidessa ja sivujen toteuttamisesta saamme kiittää Marko Alapihan ja Jan Toikan työpanosta. Sivut löytyvät osoitteesta www.frisbeegolfpetajavesi.fi . Sivuilta löytyy jäseneksi liittymislomake, jonka täyttämällä voit liittyä jäseneksi.  http://www.frisbeegolfpetajavesi.fi/index.php/en/fgp-ry/jaeseneksi

 

Markku Kivelä

Sihteeri

Haku

Login Form

Kirjaudu sisään